Дослідження антимікробної активності вагінального крему з ефірною олією чебрецю - Фуклева, Лариса Анатоліївна; Пучкан, Любов Олександрівна; Fukleva, L. A.; Puchkan, L. A. (My University, 2018)
Розробка нових фітозасобів для сучасної гінекології і розширення номенклатури препаратів рослинного походження є важливою проблемою фармації. Використання в гінекологічній практиці препаратів рослинного походження дозволить використовувати фітозасоби з високою мікробіологічною активністю та безпечними для організму. Development of new phytomedicines for modern gynecology and widening the nomenclature of plant medications are the important problems in pharmacy. Using the plant medications in gynecologic practice will allow to use phytomedications with high microbiological activity and safe for organism.
Research of antimicrobial activity of vaginal cream is with essential oil of thyme
Keywords: вагінальний крем; вагінальний бактеріоз; ефірна олія чебрецю; антимікробна активність; vaginal cream; vaginal backteriosis; essential oil of thyme; antimicrobial activity