Епідеміологічна характеристика завізних випадків малярії в Запорізькій області за період 2001-2019 рр. - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Фурик, Олена Олександрівна; Савельєв, Валерій Григорович; Зарудна, О. В. (My University, 2020)
Мета дослідження: з’ясувати епідеміологічні особливості завізних випадків малярії в Запорізькій області за 2001–2019 рр.