Склади та депо. Організація роботи в умовах екстремальних ситуацій : навч. посіб. по спеціальній підготовці для провізорів-інтернів - Білай, Іван Михайлович; Михайлюк, Євгеній Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник присвячено спеціальній підготовці в контексті організації роботи медичних складів та депо в умовах надзвичайних ситуацій в мирний та воєнний час для провізорів-інтернів за спеціальністю «Загальна фармація». Наведено вступ, питання для самопідготовки і контролю вхідного рівня знань, контроль кінцевого рівня знань та рекомендовану літературу.