Аналіз роботи студенського-наукового товариства на кафедрі управління та економіки фармації - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна; Демченко, Вікторія Олександрівна; Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Литвиненко, Ольга Веніаміновна; Демченко, Валерій Олегович; Маганова, Тамара Валеріївна; Суховой, Григорій Пилипович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета − аналіз роботи студентського-наукового товариства на кафедрі управління та економіки фармації Запорізького державного медичного університету.
Keywords: тези доповідей