Основні мотиватори до навчання студентів медичних факультетів, які навчаються на старших курсах - Ярцева, Марія Олександрівна (My University, 2020)
В роботі встановлені основні фактори, що вплинули на вибір професії та вищого навчального закладу, означені найбільш перспективні, на погляд студентів, напрямки в медицині, визначені подальші наміри випускників медичного вишу щодо працевлаштування.