Особливості цінністних орієнтацій студентів майбутніх медиків - Бушуєва, В. Ю. (Запорізький державний медичний університет, 2016)
В цьому дослідженні зроблено спробу вивчити ступінь дисоціації (розбіжності) між «цінним» (Ц) та «доступним» (Д) у головних життєвих сферах студентів Бердянського Інституту підприємництва. З цією метою було використано методику О. Фанталової «Рівень співвідношення цінності в різних життєвих ситуаціях». Студентам запропоновували заповнити анкету.
Keywords: тези доповідей