Методика проведення денситометрії - Качан, Ігор Сергійович (ЗДМУ, 2017)
Навчальний відео-ролик, присвячений методиці проведення денситометрії
Keywords: денситометрія; остеопороз; мінеральна щільність кісток; післядипломна освіта; мультимедійне видання