Демографічні показники та спектр коморбідної патології у хворих на короновірусну хворобу COVID-19 в залежності від наявності цукрового діабету - Пак, Катерина Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. визначити демографічні показники, спектр й частоту коморбідної патології у госпіталізованих хворих з COVID-19 залежно від наявності цукрового діабету та оцінити вплив цих параметрів на перебіг хвороби.
Keywords: тези доповідей