Зміни показників еритропоезу щурів в умовах барокамерної гіпоксичної гіпоксії - Ольшанська, А. В. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Однією з проблем сучасної гематології є залізодефіцитна анемія, медикаментозна корекція якої на сьогоднішній день в деяких випадках викликає труднощі, що обумовлено неясністю патогенезу та недостатньою глибиною вивчення процесів регуляції рівня заліза сироватки крові. Мета роботи - вивчення змін показників еритропоезу щурів в умовах барокамерної гіпоксичної гіпоксії.