Переклад художнього твору як засіб вивчення української мови як іноземної - Кремпова, Лариса Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Рідна мова супроводжує людину всі роки навчання та використання іноземної мови; її неможливо викреслити зі свідомості, а тому варто навчитися використовувати найбільш ефективно, в тому числі й у процесі вивчення української мови як іноземної.