Педагогічні аспекти викладання внутрішньої медицини в умовах змішаного навчання - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович; Садомов, Антон Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Змішане навчання, як важливий інструмент освіти в сучасних умовах, безпосередньо пов’язане з впровадженням нових педагогічних методик, які засновані на об’єднанні традиційних підходів організації навчального процесу та інформаційних технологій дистанційного навчання. Привабливими сторонами такого навчання є комбінація різних технологій в єдиний інтегрований навчальний підхід. При цьому, викладення матеріалу може відбуватися як в рамках он-лайн лекцій, або дистанційного курсу, який передбачає самостійну роботу студента, так і при безпосередньому його обговоренні, яке проходить під час аудиторних занять в режимі реального часу із застосуванням сервісів дистанційного навчання.
Keywords: змішане навчання; Microsoft Teams; якість навчального процесу