Англійська мова : метод. посіб. для викладачів - Гордієнко, Олена В'ячеславівна; Куліченко, Алла Костянтинівна; Хабарова, Олена Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Методичний посібник для викладачів містить розроблені практичні заняття I курсу 2 модулів з дисципліни “Іноземна мова” (Спеціальності: 7.12020101 ‒ Фармація, 7.12020104 ‒ Технології парфумерно-косметичних засобів). Практичні заняття розроблені згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Методичний посібник є однією з форм допомоги викладачам у проведенні та організації навчальних занять в межах цього курсу.