Анатомія периферичної нервової системи : навч.-метод. посіб. для підготовки до підсумкового контролю з дисципліни студ. І курсу мед. ф-тів спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування» - Волошин, Микола Анатолійович; Григор’єва, Олена Анатоліївна; Світлицький, Андрій Олександрович; Апт, Ольга Анатоліївна; Тітієвська, Тетяна Василівна; Матвєйшина, Тетяна Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Навчально-методичний посібник для підготовки до підсумкового контролю з дисципліни студентів І курсу медичних факультетів спеціальності 224 «Технології медичної діагностики та лікування» з дисципліни «Анатомія людини». Зміст тестових завдань повністю відповідає діючій навчальній програмі з дисципліни «Анатомія людини» для підготовки фахівців рівня бакалавр зі спеціальності 224 «Технології медичної діагностики та лікування». Тестові завдання, що представлені у збірнику систематизовано на розділи: «Анатомія спинномозкових нервів» «Анатомія черепних нервів» «Анатомія автономного відділу нервової системи», до кожного з розділів додані «Пояснення до тестів».