Університетська освіта у медичних вишах у воєнний час: основні загрози та виклики - Ямпольська, І. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Сформувати пріоритети у викладанні навчального матеріалу з метою покращення рівня знань студентів у воєнний час.
Keywords: тези доповідей