Сучасні аспекти вивчення внутрішніх хвороб : зб. тест. завдань для підсумкового контролю знань для здобувачів ступеня д-ра філософії за третім освітньо-науковим рівнем за програмою навч. дисципліни "Сучасні аспекти вивчення внутрішніх хвороб" - Михайловська, Наталія Сергіївна; Мануйлов, Сергій Миколайович; Литвиненко, Ростислав Віталійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Збірник тестових завдань для підсумкового контролю знань здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Сучасні аспекти вивчення внутрішніх хвороб». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань здобувачами вищої освіти ступеня доктора філософії під час підготовки до практичних занять з відповідних тем та підсумкового модульного контролю.