Проблеми академічної доброчесності в умовах розвитку технологій штучного інтелекту - Коновальчук, Надія Олександрівна (Boston : BoScience Publisher, 2023)
У статті розглядається питання академічної доброчесності у зв’язку з поширенням технологій штучного інтелекту. Розглядається як позитивний, так і негативний вплив продуктів, створених на основі цієї технології, на освітній процес. У статті наявна спроба розібратися з поняттям «академічна доброчесність» та «штучний інтелект». А також розглядаються основні засоби запобіганню випадкам академічної недоброчесності.
Keywords: академічна доброчесність; штучний інтелект; ChatGPT; учасники освітнього процесу; мовні компетенції; мотивація