Досвід застосування сучасних новітніх методик навчання при вивченні дисципліни «Гістологія, цитологія, ембріологія» у Запорізькому державному медичному університеті - Сирцов, Вадим Кирилович; Євтушенко, Валентина Михайлівна; Попко, Світлана Сергіївна; Зідрашко, Галина Анатоліївна; Алієва, Олена Геннадіївна; Потоцька, Олена Іванівна; Федосєєва, Ольга Віталіївна; Таврог, Маріанна Львівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
В період реформування сфери охорони здоров’я зростає значущість кадрового потенціалу медичних закладів, тому підготовка якісних, конкурентноспроможних фахівців у вищих медичних закладах освіти набуває особливого значення. Впровадження інноваційних технологій передбачає втілення принципу практичної психології, що засвоюється лише 10% матеріалу, сприйнятого на слух та 90% з того, що навчаючись, зробили самі. Більше того, період реформування сфери охорони здоров’я і медичної освіти співпадає із пандемією COVID-19. Складна життєва ситуація, яка сьогодні склалася по всьому світу, вимагає адаптацію до змін умов повсякденного життя, праці і навчання.
Keywords: дистaнційне навчання; кoмп’ютерні технології; телекoмунiкaцiйні технoлoгії; гістологія; цитологія та ембріологія