Морфометричні параметри резистивних судин кори головного мозку при ішемічному інфаркті головного мозку на тлі цукрового діабету 2 типу - Шаврін, Володимир Олександрович; Авраменко, Юлія Миколаївна (Тернопіль : Укрмедкнига, 2019)
Відносний ризик розвитку інсульту вище в осіб з цукровим діабетом (ЦД) 2 типу в 1,8-6 разів у порівнянні з особами без ЦД. Мета дослідження – визначити особливості морфометричних показників резистивних судин кори головного мозку при ішемічному інфаркті на тлі цукрового діабету.
Keywords: матеріали конференцій