Фармацевтична технологія : навч. посіб. для семінарських занять магістрів зі спеціальності «Загальна фармація». Ч. ІІ. - Смойловська, Галина Павлівна; Нагорна, Наталія Олександрівна; Андрєєва, Ганна Тимофіївна; Мазулін, Олександр Владиленович (ЗДМУ, 2016)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія» для семінарських занять ІІ частина для магістрів зі спеціальності «Загальна фармація» розроблено згідно з планом та програмою підготовки магістрів фармації зі спеціальності «Загальна фармація» у ЗДМУ, робочим навчальним планом магістратури зі спеціальності «Загальна фармація» та робочою програмою «Фармацевтична технологія».
Keywords: фармацевтична технологія; магістри "Загальна фармація"