Морфологічні та імуногістохімічні особливості аденом товстої кишки різного ступеня дисплазії - Туманський, Валерій Олексійович; Шишкін, Максим Андрійович; Гусарова, Анна Владиславівна (My University, 2022)
Мета: комплексна оцінка мікроскопічного та ІГХ-дослідження зубчастих новоутворень лівих (дистальних) відділів товстої кишки.
Keywords: тези доповідей