Визначення якості життя пацієнтів з морбідним ожирінням після модифікованої операції моноанастомозного шунтування шлунка - Ніколаєв, Михайло Вікторович; Клименко, Андрій Володимирович; Клименко, Володимир Микитович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета роботи: оцінка якості життя пацієнтів з морбідним ожирінням після проведеної операції моноанастомозного шунтування шлунка у модифікації клініки.
Keywords: тези