Мікробна колонізація носоглотки як один із чинників формування рекурентного тонзиліту у дітей з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою - Гребенюк, Лариса Василівна; Боярська, Людмила Миколаївна; Іванова, Катерина Олексіївна (My University, 2020)
Метою нашого дослідження було визначення мікробної колонізації носоглотки у дітей з хронічним тонзилітом на тлі гастроезофагеальної рефлюксної хвороби.