Тестові завдання "крок-2"з пульмонології - Доценко, Сергій Якович; Кулинич, Олексій Валерійович; Рекалов, Дмитро Геннадійович (My University, 2019)
Збірка тестових завдань "Тестові завдання КРОК-2 з пульмонології" - для підготовки до практичних занять з дисципліни “Внутрішня медицина” студентам 6-го курсу медичного факультету, які навчаються за спеціальністю “Лікувальна справа” та “Педіатрія”
Keywords: пульмонологія; тестові завдання