Технологія обробки й аналізу медичних даних з урахуванням їх особливостей - Гойко, О. В.; Мохначов, С. І.; Мохначев, С. И.; Goiko, O. V.; Mokhnachov, S. I. (ЗДМУ, 2013)
Надано інформацію про особливості та специфіку обробки й аналізу медичних даних. Запропоновано інформаційну технологію, що враховуватиме специфічні вимоги до обробки й аналізу статистичних даних медичних досліджень. Приведена информация относительно особенностей и специфики обработки и анализа медицинских данных. Предлагается информационная технология, которая будет учитывать специфические требования относительно обработки и анализа статистических данных медицинских исследований. The information is given regarding the features and the specifi c processing and analysis of medical data. Information technology that will be responsive to the specifi c requirements for the processing and analysis of statistical data concerning medical researches is offered.
Технология обработки и анализа медицинских данных с учетом их особенностей
Technology of processing and analysis of medical data in view of their features
Keywords: технологія аналізу медичних даних; статистичні методи обробки інформації; технология анализа медицинских данных; статистические методы обработки информации; technology of medical data analysis; statistical methods of data processing