Спосіб спектрофотометричного визначення амікацину - Портна, Катерина Павлівна; Васюк, Світлана Олександрівна; Portna, Kateryna Pavlivna; Vasiuk, Svitlana Oleksandrivna (Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ), 2014)
Спектрофотометричний спосіб кількісного визначення глюкозаміну, який полягає у розчиненні проби, нагріванні та вимірюванні абсорбції, який відрізняється тим, що розчиняють пробу в воді, обробляють водним розчином натрієвої солі 1,2-нафтохінон-4-сульфокислоти та вимірюють абсорбцію у видимій області спектра при довжині хвилі 510 нм.
Spectrophotometric method for quantitative determination of glucosamine
Keywords: спектрофотометрія; глюкозамін; кількісне визначення; патент