Особливості формування неологізмів у період пандемії COVID-19 (на матеріалі англійської мови) - Детюкова, К. Д.; Калашникова, Марина Юріївна (My University, 2022)
У статті досліджено неологізми в англійській мові, які виникли під час пандемії COVID-19 та розглянуто основні способи їх формування. Виокремлено лексико-семантичні групи неологізмів, спричинені розповсюдженням коронавірусної інфекції та надано їх кількісний аналіз.
Keywords: неологізм; лексико-семантична група; морфологічна структура; коронавірус; пандемія COVID-19