Аналіз нормативно-правового регулювання обігу протизаплідних медичних виробів у контексті фармацевтичної безпеки - Маганова, Тамара Валеріївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Х. : НФаУ, 2020)
Мета. Аналіз проблем нормативно-правового регулювання обігу протизаплідних медичних виробів для підвищення ефективності управлінської діяльності і загального рівня фармацевтичної безпеки.