Особливості перебігу гострого періоду Q-інфаркту міокарда після реваскуляризації залежно від статі - Кисельов, Сергій Михайлович; Савченко, Ю. В. (My University, 2021)
Виявити особливості перебігу гострого періо- ду Q-інфаркту міокарда (ІМ) у пацієнтів після первинно- го коронарного втручання в залежності від статі.