Дослідження накопичення Са2+ у рослинних організмах - Прибора, Н. А.; Соколовська, Ірина Анатоліївна (My University, 2023)
Мета дослідження полягала в аналізі вмісту Кальцію в рослинних організмах за різних умов вирощування (з використанням кальцієвмісних добрив та без них).
Keywords: накопичення кальцію; кількісне визначення кальцію