Оцінка електролітних показників в діагностиці та оцінці ступеня тяжкості водно-сольового обміну у жінок у програмі екстракорпорального запліднення - Лецин, Денис Валерійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: підвищити ефективність екстракорпорального запліднення шляхом індивідуалізації медикаментозної корекції у жінок на підставі визначення клініко-патогенетичної ролі порушень нейроендокринної регуляції водно-сольового обміну.
Keywords: тези