Використання засобів фізичної терапії у корекції стану гімнасток з порушеннями постави - Черненко, Олена Євгенівна; Савчук, А. (My University, 2023)
Дитячий спорт у нашій країні розглядається як потужний фактор загального розвитку організму та зміцнення здоров’я дітей та підлітків.