Вивчення люпина жовтого на гідролізовані кумарини - Сербін, А. Г.; Гречана, Олена Володимирівна; Фуклева, Лариса Анатоліївна (Львів: ГО "Львівська медична спільнота", 2018)
Рід люпин (Lupinus L.) відносять до родини бобових (Fabaceae L.). За даними професора Г. І. Таранухи описано близько 1000 трав’янистих, напівчагарників і чагарників, однорічних зимуючих і багаторічних видів люпину. Встановити походження люпину в даний час не представляється можливим. Н. А. Майсурян, А. І. Атабеков, С. І. Степанова відзначають, що походження виду даного роду проходило в трьох генетичних центрах: в країнах Середземного моря, Північної і Південної Америки.
Keywords: тези