Морфологія вегетативних та генеративних органів. Основи систематики, фітоекології та геоботаніки. Модуль 1 - Корнієвський, Юрій Іванович; Корнієвська, Валентина Григорівна; Шкроботько, Петро Юрійович; Панченко, Світлана Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Навчально-методичний посібник призначений для студентів спеціальності «ТПКЗ», є навчальним посібником і робочим журналом для занять в аудиторії та для самопідготовки. В посібнику до тем лабораторних робіт приведені основні теоретичні питання, список літератури, завдання для самоконтролю і зміст роботи.
Keywords: фармакогнозія; фармакогнозия; pharmacognosy