Прогнозування, ідентифікація та хемометричний пошук метаболітів натрій 2-((4-аміно-5-(тіофен-2-ілметіл)-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетату - Усенко, Дмитро Леонідович (My University, 2024)
Мета. Метою нашої роботи є прогнозування та хемометричний статистичний пошук можливих метаболітів натрій 2-((4-аміно-5-(тіофен-2-ілметил)-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетату, що є активним фармацевтичним інгредієнтом з експериментально доведеною акто- та стрес-протекторною дією
Keywords: тези доповідей