Виробнича практика з терапевтичної стоматології - Возний, Олександр Вікторович; Лукаш, Анна Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчальний посібник присвячено питанням проведення практики з терапевтичної стоматології. Призначається студентам III курсу ІІІ медичного факультету за спеціальністю «Стоматологія» для підвищення якості ведення медичної документації по проведенню практики, розвитку клінічного мислення і забезпечення високої якості підготовки фахівців.