3'-R1-спіро[циклоалкіл-1(2), 6'-[1,2,4]триазино[2,3-с]хіназолін]-2'(7'H)-они - перспективний клас протисудомних агентів - Москаленко, Олександра Сергіївна; Коваленко, Сергій Іванович (Харків : НФаУ, 2021)
Епілепсія - одне з найпоширеніших захворювань нервової системи, яке через свої характерні особливості представляє серйозну медичну та соціальну проблему. Такі неврологічні розлади є одними з найпоширеніших неврологічних захворювань в світі. Патологія може протікати практично непомітно, а може повністю підпорядковувати собі життя людини.
Keywords: тези доповідей