Фізична терапія жінок із метаболічним синдромом - Сирота, С. С. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: дослідити вплив фізичної терапії при корекції маси тіла у жінок із метаболічним синдромом.
Keywords: тези доповідей