Про досвід роботи кафедри аналітичної хімії в умовах змішаної форми навчального процесу - Васюк, Світлана Олександрівна; Коржова, Алла Станіславівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Вимушений перехід на дистанційне навчання з 12 березня 2020 р., зумовлений карантинними заходами, обумовив перебудову усіх форм навчального процесу: організаційних, структурних, комунікативних.
Keywords: відеоконференція; Microsoft Teams; хмарний сервіс OneDrive; OneNote; Forms