Використання мультимедійних засобів у викладанні української мови як іноземної на довузівському етапі - Маринич, Анна Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Використання сучасних інформаційних технологій на заняттях з вивчення мови - це надзвичайно актуальне і водночас проблематичне питання для викладача. Сучасні інформаційні технології мають бути ефективним інструментом, який полегшить засвоєння знань, зробить навчання інтерактивним, комунікативно спрямованим, цікавим, наочним, індивідуальним.