Використання моделі Басса при прогнозуванні попиту на нові лікарські засоби для лікування епілептичних судом - Борисенко, Н. М.; Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2025)
Модель Басса використовується для прогнозування попиту на нові продукти, зокрема й на лікарські засоби (ЛЗ). Вона базується на припущенні, що попит формується двома групами споживачів: інноваторами (перші приймають новий ЛЗ) та імітаторами (приймають після прийняття його імітаторами, або коли ЛЗ стає традиційним).
Keywords: тези доповідей