Технологія актуалізації знань студента при підготовці до ліцензійного іспиту "Крок 1. Фармація" на засадах ІКТ - Кандибей, Костянтин Іванович; Рижов, Олексій Анатолійович; Корнієвська, Валентина Григорівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Показано можливість інтенсифікації процесу підготовки студента до ліцензійного іспиту «КРОК 1. Фармація» з використанням дистанційних комп’ютерних технологій. Показана возможность интенсификации процесса подготовки студента к лицензионному экзамену «КРОК 1. Фармация» с использованием дистанционных компьютерных технологий. Possibility of intensification of process of students' preparing to licensed examination «Krok-1. Pharmacy» with the use of remote computer technologies was shown.
Keywords: ліцензійний іспит; дистанційні комп’ютерні технології; лицензионный экзамен; дистанционные компьютерные технологии; licensed examination; remote computer technologies