Основи внутрішньої медицини - Михайловська, Наталія Сергіївна; Грицай, Ганна Володимирівна; Лісова, Оксана Олександрівна (ЗДМУ, 2015)
Навчально-методичний посібник для студентів складений згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина», спеціальності 6.120102 «Лабораторна діагностика». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами IIІ курсу ІI медичного факультету, спеціальність «Лабораторна діагностика», під час підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю.