Шляхи вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі акушерства та гінекології Запорізького державного медичного університету за 50 років її існування - Круть, Юрій Якович; Жаркіх, Анатолій Васильович; Залізняк, Владислав Олександрович; Сюсюка, Володимир Григорович; Ізбицька, Ніна Григорівна; Сергієнко, Марина Юріївна; Колокот, Наталя Григорівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ Сучасні принципи медичної освіти повинні бути спрямовані на підвищення якості підготовки медичних фахівців, вирішення кадрових проблем, поліпшення медичної допомоги населенню, забезпечення конкурентноспроможності випускників вищої медичної школи на вітчизняному та міжнародному ринках праці.
Keywords: тези