Специфіка викладання гістології, цитології та ембріології у ЗДМУ під час дистанційного навчання - Нечепоренко, Альона Геннадіївна; Бушман, Вікторія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета роботи: проаналізувати специфіку викладання базового предмету гістології, та оцінити ефективність дистанційної освіти. Матеріали та методи: Предмет гістології є базовим курсом для студентів-медиків, тому що майбутнім лікарям дуже важливо вивчити будову організму людини на клітинному та тканинному рівні. Гістологія – дисципліна, що передбачає вміння візуалізувати мікропрепарати. У зв‘язку з віртуалізацією гістологічної дисципліни поступово застаріває специфічна техніка, це робота з мікроскопом.
Keywords: тези