Особливості оцінки знань у призмі сучасної методики викладання дисципліни «Інфекційні хвороби» - Веницька, Галина Василівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Фурик, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
умовах пандемії COVID-19 було активно започатковано впровадження методів дистанційної освіти, які і зараз, в умовах воєнного стану, не втрачають своєї актуальності, а навпаки – є більш і більш перспективними.
Keywords: тези доповідей