Туберкульоз сечових шляхів і органів чоловічої статевої системи. Гостра та хронічна ниркова недостатність - Бачурін, Георгій Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У посібнику для самостійної роботи студентів ІV курсу медичних факультетів представлено теоретичний матеріал за темою, практичні завдання та тестовий контроль знань.