Присутність пилку амброзії в атмосферному повітрі м. Запоріжжя у 2015-2017 роках - Малєєва, Ганна Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Вступ. Поліноз – це одна з шести найбільш розповсюджених хвороб людини, як у світі, так і в Україні. Найчастіше сезонну алергію викликає пилок амброзії. На сьогоднішній день, ця карантинна рослина розповсюдилась по всій країні та залишається основним аероалергеном в Запоріжжі [Малєєва, 2016].
Keywords: тези