Загальна рецептура - Бєленічев, Ігор Федорович; Дунаєв, Віктор Володимирович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Тржецинський, Сергій Дмитрович; Павлов, Сергій Васильович; Тихоновський, Олександр Володимирович; Єгоров, Артем Анатолійович; Єгорова, Марина Олександрівна; Соколик, Олена Петрівна; Кулинич, Роман Леонідович (Запорізький державний медичний університет, 2010)
У навчальному посібнику представленні поняття про основні лікарські форми, розглядаються правила виписування їх в рецептах, приведені загальні відомості про ліки і Державну фармакопею України. Посібник призначений для студентів медичного та фармацевтичного факультету очної та заочної форми навчання.