Фітохімічне дослідження каротиноїдів у траві видів роду деревій - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Хортецька, Тая Володимирівна (My University, 2023)
Мета роботи – оптимізація методики дослідження вмісту суми каротиноїдів у траві деревію звичайного (Achillea millefolium L.) та д. щетинистого (A. setacea Waldst. et Kit.) флори України.
Keywords: каротиноїди; деревій; ТШХ; спектрофотометрія