Реабілітація при артрозі колінного суглобу - Проценко, Д. К. (My University, 2024)
Мета дослідження: розробити нові ефективні методи реабілітації, визначити найбільш ефективні методи реабілітації для різних типів болю у суглобі та оцінити вплив реабілітації на якість життя пацієнтів.